Industriproduktion

Energieffektiva helhetslösningar för ventilation, uppvärmning, kylning och värmeåtervinning i industrins produktionslokaler

Inom industrin söker man just nu nya energieffektiva värme- och ventilationslösningar för företagens produktionslokaler.  Det finns många färdiga produkter, men att kombinera dem till en energieffektiv lösning kan vara utmanande. Med ClimaPros lösning behöver du inte anpassa befintliga produkter till fabrikens behov – i stället planerar och bygger vi en energieffektiv och lättskött lösning som är optimerad för dina just fabriksbehov.  

Vi har en stor förståelse för ventilationsbehoven inom olika tillverkningsprocesser, inklusive effektiv torkning, luftrening från damm, smuts, gaser och andra utsläpp samt säkerställande av arbetsmiljön inom industrier såsom processindustri, båtindustri, metallindustri och elektronikindustri.

Modulär och anpassningsbar HVAC-lösning med rätt kapacitet för dina behov

Vår lösning är en modulär HVAC-enhet som kan anpassas för att möta de specifika kapacitetskraven för din fabrik. Enheten genererar t.ex. effektiv ventilation för olika produktionslokaler, maskin- och elcentraler och dylikt. Dessutom sköter samma enhet uppvärmning, kylning och värmeåtervinning. Systemet är utformat för att enkelt kunna integreras med din fabriks fastighetsautomationssystem. Om du inte har egen underhållspersonal kan vi även erbjuda löpande serviceavtal.

Ventilationskanaler

Vi tar också hand om planering, tillverkning och installation av ventilationskanaler. Vår gedigna praktiska erfarenhet när det gäller VVS-projekt och vår egen tunnplåtsproduktion säkerställer att vi tillverkar, levererar och installerar skräddarsydda och ändamålsenligt dimensionerade ventilationskanaler.

Letar du efter en kompetent partner som kan planera, tillverka och installera en energieffektiv, lättanvänd och modern ventilationssystemlösning i dina produktionslokaler?