Energieffektiv fabrik eller fastighet?

Spara energi och minska koldioxidutsläppen och livscykelkostnaderna med hjälp av en innovativ HVAC-lösning

ClimaPro är specialiserat på planering, tillverkning och installation av energieffektiva och miljö- och klimatvänliga HVAC-ventilationslösningar. Vår produktlösning grundar sig på en modulär enhet som hanterar ventilation, uppvärmning, kylning och värmeåtervinning.

Vår expertis omfattar hela processen från planering till installation och ibruktagande och vi är en smidig och pålitlig projektpartner. Vår långa praktiska erfarenhet inom VVS-branschen, egen tunnplåtsproduktion och över 20 års erfarenhet av projekt inom pappers- och massaindustrin världen över ger oss både perspektiv och förmåga att genomföra projekt på ett kostnadseffektivt sätt.

Aktuellt

Nordbygg 2024 hk

Feedback från mässan

Nordbygg 2024 -mässorna är nu över och vi återvände därifrån med många berikande samtal och kontaktuppgifter. Stort tack till alla som besökte vår monter! På

Nordbygg logo 2 rad POS 1

Nordbygg -mässan 23.-26.4.2024

Välkommen att träffa oss på Nordens största byggbranschmässa i Stockholm den 23-26 april. Du hittar oss vid montern A12:51. Vi kommer att presentera våra HVAC-moduler

Varför välja ClimaPros lösning?

Att minimera sin energianvändning och minska koldioxidutsläppen står på varje industriföretags och fastighetsägares agenda. Med hjälp av inbesparingar förbättras företagets resultat samtidigt som koldioxidutsläppen minskar betydligt. Att vara koldioxidneutral kommer i framtiden dessutom att innebära en betydande konkurrensfördel i valet av samarbetspartner.