Teolliset tuotantotilat

Energiatehokas kokonaisratkaisu teollisten tilojen ilmanvaihtoon, lämmitykseen, viilennykseen ja lämmöntalteenottoon

Teollisiin tuotantotiloihin etsitään nyt uusia, energiatehokkaita ratkaisuja ilmanvaihtoon ja lämmitykseen. Ilmanvaihtoon, lämmitykseen, viilennykseen ja lämmöntalteenottoon on olemassa paljon valmiita tuotteita, joiden yhdistäminen energiatehokkaaksi ratkaisuksi on haasteellista. Climapron ratkaisussa ei tarvitse sovittaa erilaisia vakiotuotteita tehtaan tarpeisiin. Sen sijaan suunnittelemme ja toteutamme tehtaan tarpeisiin optimoidun ratkaisun, joka tekee järjestelmästä sekä energiatehokkaan että helpon ylläpitää.

Tunnemme erinomaisesti mm. prosessiteollisuuden, veneteollisuuden, metalliteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden tarpeet liittyen eri valmistusprosessien tehokkaaseen ilmanvaihtoon, joilla myös kuivataan, puhdistetaan ilmasta pölyä, likaa, kaasuja tai muita päästöjä ja tehdään työolosuhteista työturvallisia.

Modulaarisella ja räätälöitävällä HVAC-ratkaisulla tarvetta vastaava kapasiteetti

Ratkaisumme on modulaarinen HVAC-yksikkö, jonka avulla räätälöimme kullekin tehtaalle tarvittavan kapasiteetin. Yksikkö hoitaa esim. erilaisten tuotantotilojen vaatiman tehokkaan ilmanvaihdon, kone- ja sähkökeskusten ja muiden tilojen ilmanvaihdon. Näiden lisäksi sama yksikkö hoitaa lämmityksen, viilennyksen sekä lämmön talteenoton ja sen edelleen kierrätyksen. Järjestelmä suunnitellaan siten, että se pystytään liittämään suoraan tehtaan kiinteistöautomaatiojärjestelmään. Mikäli asiakkaalla ei ole omaa huoltohenkilöstöä, voimme tehdä myös järjestelmän jatkuvan kunnossapitosopimuksen.

Ilmanvaihdon kanavat

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme ilmanvaihtokanavat. Pitkä käytännön osaamisemme lvi-projekteista ja oma ohutlevyvalmistuksemme takaavat räätälöidyt, oikein mitoitetut, valmistetut ja asennetut ilmanvaihtokanavat.

Etsitkö osaavaa kumppania, joka osaa suunnitella, valmistaa ja asentaa energiatehokkaan, helppokäyttöisen ja modernin ilmanvaihdon kokonaisuuden tuotantotiloihisi?