LVI-urakointi

Kokonaisvaltaista LVI-suunnittelua ja urakointia asuin- ja liikekiinteistöihin

Perinteinen putkiasennus ja vesi-, viemäröinti ja lämmityksen suunnittelu sekä urakointi on yrityksemme perusta. Meillä on yli 50 vuoden kokemus lvi-alan töistä. Suunnittelumme lähtökohtana on tehdä järkeviä, pitkäikäisiä ja edullisia ratkaisuja kiinteistön koko elinkaarta ajatellen. Vesi- ja viemärijärjestelmien asennuksessa ammattitaidon merkitys korostuu. Koulutetuilla putkiasentajillamme on alalta monivuotisen kokemuksen tuoma asiantuntemus.

Ilmastointi ja ilmanvaihto

Sisäilman laadulla on suuri merkitys kiinteistössä asuville tai oleskeleville ihmisille. Toimiva ilmanvaihto ja ilmastointi suojaa rakennusta ja pitää ihmiset terveinä. Oman osaamisemme lisäksi voimme tarjota erilaisia kanavajärjestelmiä ja ilmastointilaitteita alihankkijaverkostomme kautta. Voimme myös suunnitella ja toteuttaa räätälöityjä ilmanvaihtokanavia omassa ohutlevytuotannossamme. Yrityksemme toinen palvelualue on teollisuuden ilmanvaihtojärjestelmät. Olemme kehittäneet sinne innovatiivisen HVAC-yksikön isojen teollisuus- ja liikekiinteistöjen kokonaisvaltaiseen ilmanvaihtoon. Tässä järjestelmässä yhdistyvät sekä ilmavaihto, lämmitys, jäädytys ja lämmöntalteenotto.

Teemme LVI-urakointia ja saneerauksia sekä rakennusliikkeille, kiinteistö- ja taloyhtiöille että yksityisasiakkaille. Perus LVI-töiden (lämmitys, vesi, viemäröinti) lisäksi pystymme toteuttamaan vaativat ilmastointiautomatiikkaan ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvät työt. Toteutamme kaikenkokoisia kylmäjärjestelmiä pienistä keskitetyistä jäähdytysjärjestelmistä monimutkaisiin vapaajäähdytysjärjestelmiin.

Ilmanvaihtokanavat

Suunnittelemme ja asennamme ilmanvaihtokanavat kymmenien vuosien kokemuksella. Valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt ilmanvaihdon kanavat omassa ohutlevytuotannossamme.

Pitkä käytännön osaamisemme lvi-projekteista ja oma ohutlevyvalmistuksemme takaavat oikein mitoitetut, valmistetut ja asennetut ilmanvaihtokanavat. Voimme myös tehdä vanhan kanaviston saneeraussuunnitelman ja toteuttaa projektin suunnittelusta asennukseen asti.

Todella mittavat projektit toteutamme yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä kokemusta ja ammattitaitoa koordinoida projekteja, joita on toteuttamassa iso määrä eri toimijoita.

Lämpöpumput

Meillä on kokemusta maalämmöstä, kalliolämmöstä, merilämmöstä ja erilaisista ilmalämpöjärjestelmistä. Asennamme lämpöpumppujärjestelmiä sekä yksityisiin talouksiin että isoihin kiinteistöihin.

Hitsaustyöt

Perinteisten hitsaustöiden lisäksi olemme toteuttaneet esimerkiksi lääketieteellisten kaasuputkistojen asennuksia sairaaloissa ja hoitolaitoksissa. Sen lisäksi toimitamme järjestelmiä palavien kaasujen hallintaan työpajoilla ja verstailla. Asentajillamme on ISO 6947 standardin pätevyys.