ClimaPro

Olemme keskittyneet vaativaan ilmanvaihtoon prosessiteollisuudessa

Kun fokuksemme on keskittynyt yhteen asiaan, osaamisemme on siinä syvää.

Prosessiteollisuuden osaamisen myötä pystymme tarjoamaan energia- ja kustannustehokkaita, räätälöityjä ratkaisuja myös muun teollisuuden ja liike- ja asuinrakennuksen tarpeisiin.

Yhdistelmä pitkästä käytännön kokemuksesta LVI-alalta sekä vaativista HVAC- kokonaisprojekteista prosessiteollisuudessa tekee meistä osaajan, joita on harvassa. Suunnitteluosaamiseemme kytkeytyy aina asennus- ja käyttöosaamiseen.

Ymmärrämme siis asiakastarpeen ja kunkin osapuolen hyötyodotukset tehtaan työntekijöiden ja prosessien kannalta, mutta myös suunnittelijoiden ja investoinnista vastaavien kannalta.

Tuoteratkaisumme perustuvat räätälöitävissä oleviin moduuleihin; meidän ei tarvitse sovittaa standardiratkaisua sopimaan asiakkaan tarpeeseen. Oma ohutlevytuotantomme mahdollistaa joustavan tuotannon sekä moduulien että kanavien osalta.

Asiakkaan kannalta on optimaalista, että projektin toteuttajana on kokonaisosaaja, joka hallitsee projektin suunnittelusta käyttöönottoon. Yksi vastuunottaja ja yksi laskuttaja vähentää kaikkien työtä ja tekee kommunikaatiosta ja yhteistyöstä sujuvaa.

Kilpailukykymme perusta on pitkä kokemus LVI-urakoista että isoista prosessiteollisuuden hankkeista Suomessa ja ulkomailla. Meitä motivoi eteenpäin into kehittää innovatiivisia ilmanvaihdon kokonaisratkaisuja, jotka tähtäävät energiaa ja luontoa säästäviin lopputuotteisiin.

ClimaPro – Specialist in demanding and energy efficient HVAC systems