Liike- ja asuinkiinteistöt

Ilmanvaihto-, lämmitys ja jäähdytysratkaisut sekä lvi-urakat liike- ja asuinrakentamiseen

Kasvavat energiakulut, kiristyvät vaatimukset energiatehokkuudesta ja hiilijalanjäljen pienentämisestä vaikuttavat siihen, että sekä liike- että asuinkiinteistöissä pyritään nyt mahdollisimman energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja myös tarkkaan kulutuksen ja päästöjen seurantaan. Isoissa asuin- tai kiinteistöissä ilmanvaihdon, lämmityksen ja viilennyksen sekä lämmöntalteenoton ratkaisut voivat olla monimutkaisia, erilaisten laitteiden ja järjestelmien yhdistelmiä.

Yksi yksikkö – kaikki ilmaan liittyvät toiminnot samassa

Climapro on kehittänyt oman, modulaarisen HVAC-yksikön, jolla pystytään räätälöimään kiinteistölle tarvittava ilmanvaihdonkapasiteetti. Yksikkö hoitaa sekä ilmanvaihdon lämmityksen, viilennyksen että lämmön talteenoton ja sen edelleen kierrätyksen. Järjestelmä suunnitellaan siten, että se pystytään liittämään suoraan rakennuksen kiinteistöautomaatiojärjestelmään.

Järjestelmän etuja ovat erinomainen energiatehokkuus ja helppo ylläpito. Yksikön kapasiteettia kasvatetaan lisäämällä siihen uusia moduuleja. Jokaisessa moduulissa on samat CE-merkityt komponentit. Huoltoon liittyvien varakomponenttien varastointi yksinkertaistuu ja yksikön huollon opettelu on nopeaa. Koulutamme kiinteistön kunnossapidon ammattilaiset käyttämään järjestelmää ja voimme myös tehdä jatkuvan ylläpitosopimuksen asiakkaan kanssa. Edellä mainitut asiat pienentävät myös elinkaarikustannuksia pidemmällä aikavälillä.

Ilmanvaihdon kanavat ja lvi-urakka

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme ilmanvaihtokanavat. Pitkä käytännön osaamisemme lvi-projekteista ja oma ohutlevyvalmistuksemme takaavat räätälöidyt, oikein mitoitetut, valmistetut ja asennetut ilmanvaihtokanavat.

Yrityksemme toiminta on alkanut lvi-töistä ja urakoista. Toteutamme jatkuvasti sekä asuintalojen että erikokoisten liikekiinteistöjen lvi-urakoita. Voimme tarjota ilmanvaihtojärjestelmän lisäksi myös kiinteistön muiden lvi-töiden suunnittelun ja urakoinnin.

Etsitkö osaavaa kumppania, joka hallitsee sekä ilmanvaihdon että muiden lvi-töiden suunnittelun ja urakoinnin?