Lämpö

Suunnittelemamme lämpöjärjestelmät täyttävät niin tämän päivän kuin huomisen vaatimukset. Tarjoamme tehokkaita lämpöjärjestelmiä, joissa huomioidaan kestävät arvot, tulevaisuuden energiakustannukset sekä toimintavarmuus.

Lämpöjärjestelmiä suunnitellessamme pyrimme alkuun minimoimaan energian tarpeen ennaltaehkäisevillä toimeenpiteillä, esimerkiksi lämmöntalteenottolaitteilla. Tämän jälkeen lämpöjärjestelmä suunnitellaan todellisen lämmön tarpeen mukaan – tinkimättä toimintavarmuudesta.

Kaukolämpö

Kaukolämpöä käytetään teollisuudessa useimmiten ensisijaisena lämpöjärjestelmänä. Tehoalueet toteuttamissamme projekteissa ovat vaihdelleet muutamasta kilowatista useampaan megawattiin. Olemme myös suunnitelleet kokonaisratkaisuja kaukolämmön jakeluun.

Lämpöpumput

Siellä minne alue- tai kaukolämpöjärjestelmiä ei ole rakennettu, ovat öljylämpökeskukset tavallisia. Energiahintojen noustessa on otettu käyttöön isompia lämpöpumppujärjestelmiä öljylämpökeskuksien lisäksi. Meillä on pitkä kokemus lämpöpumppujärjestelmistä niin pieniin omakotitaloihin kuin isompiin teollisiin järjestelmiin, joiden teho on useampi 100 kW.

Login